Toss

Senioren
Dinsdag
Dinsdagavond is toss-avond bij TVF! Tussen 19.30 en 22.30 uur kunnen álle leden met elkaar een balletje slaan. Het karakter van de avond is een leuk potje recreatief tennis. Of je nu beginner bent of al jarenlang tennist, iedereen is welkom op de toss! Voor nieuwe leden de ideale manier om leden, onze vereniging en het tennisspel (beter) te leren kennen! 

Om aan de toss mee te doen, moet je uiterlijk een kwartier voor aanvang van de volgende ronde je ledenpas inleveren bij degene die indeelt (een lid van de Activiteitencommissie). Het aantal aanwezigen bepaalt de mate van deelname aan de speelrondes. Bij een grote opkomst zal je minder rondes kunnen meedoen. Geprobeerd wordt elke ronde zoveel mogelijk nieuwe koppels te vormmen. De laatste ronde, mits er nog genoeg deelnemers zijn, wordt om 22.00 uur gespeeld.

Donderdag
Naast de dinsdagavond-toss is het ook mogelijk om donderdag overdag te tossen! De organisatie van deze toss is geheel in handen van de aanwezige leden. In principe is het dubbelspel, maar er is soms ook ruimte voor enkelspel! 
 • In de zomer, van 1 april tot 1 oktober, wordt gespeeld van 09.30-11.00 uur
 • In de winter, van 1 oktober tot 1 april, wordt gespeeld van 13.30-15.00 uur 

De reden voor een zomer- en wintertijd is dat in de winter de zon ‘s morgens vervelend laag staat en in de zomer kan het ’s middags nog wel eens te warm zijn om te tennissen.