Over onze club

In de nazomer van 1992 is tennisvereniging Frankrijk (TVF) opgericht door een stel tennisliefhebbers die hun liefde voor deze sport graag op een ongecompliceerde manier met anderen wilde delen. Ze hadden een vereniging voor ogen waar het tennisspel centraal staat, maar waarbij ook zeker ruimte was voor veel gezelligheid rond de baan. Nu 30 jaar later is er wat dat betreft weinig veranderd bij TVF. 

TVF heeft een perfect onderhouden tennispark met vijf verlichte kunstgrasbanen. Het clubhuis is van alle gemakken voorzien en op maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 23.30 uur en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur geopend. Na een ‘potje’ tennis is er dus alle mogelijkheid om gezellig na te zitten onder het genot van een drankje en eventueel lekkere snack. De gezelligheid en het open karakter van de vereniging zijn tijdens de toss-avonden en toernooien ook goed merkbaar. Er wordt samen gesport, gelachen en vooral genoten. Daarbij is er plek voor iedereen: of je nu heel competitief bent of puur voor de lol tennist, je mag altijd meedoen! Hierin onderscheidt TVF zich van andere verenigingen. TVF staat niet alleen voor Tennisvereniging Frankrijk, maar ook zeker voor Tennis, Vriendschap en Fun. 

Daarnaast is TVF een échte vereniging, alles wordt namelijk volledig door vrijwilligers gedaan. Met en voor elkaar. Iedereen draagt op zijn manier een steentje bij aan het behoud en de ontwikkeling van de vereniging. De gezamenlijke verantwoordelijkheid voor - de toekomst van - TVF zorgt voor extra binding met elkaar. Tennisvereniging Frankrijk is echt ‘Een club met een hart’.

Bekijk ons promotiefilmpje en lees verder op de andere pagina's om een indruk te krijgen van onze vereniging. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Stuur een bericht naar [email protected] of kom een keer langs!