8&9 Tennis

Ben jij net begonnen met tennissen? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere verenigingen te spelen en wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met het spelen van wedstrijden? Dan is 8&9 Tennis (de starterscompetitie) echt iets voor jou! Bij 8&9 Tennis speel je op een relaxte manier je wedstrijden. Gezelligheid staat voorop. Resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte.

Je speelt per team twee dubbelpartijen. Alle combinaties zijn mogelijk (DD, HD of GD) want 8&9 Tennis is Dubbel Zo Leuk! De speeldata zijn hetzelfde als de reguliere competitie. De voorjaarscompetitie bestaat uit 7 speeldagen in april en mei en de Najaarscompetitie uit 5 speeldagen in september en oktober. Speeldata van de najaarscompetitie zijn hier te vinden (alleen op zondag!).

Tips voor 8/9-spelers
Doet jouw team voor het eerst mee aan 8&9 Tennis? Lees dan voor de start van de eerste competitiedag deze tips zorgvuldig door. Meer informatie over 8&9 Tennis vind je hier

Mocht je vragen hebben over 8&9 Tennis? Stuur dan een mail naar [email protected]

Marieke is één van de 200.000 competitiespelers die haar grenzen verlegt. Tennis geeft haar vertrouwen. Ze had nooit gedacht dat ze na een jaar al wedstrijden zou spelen. Door wedstrijden te spelen verbeter je jezelf en hierdoor krijg je meer plezier in de sport. Daarnaast leer je eenvoudig nieuwe mensen kennen. Dat maakt 8&9 Tennis niet alleen uitdagend, maar ook heel gezellig. Iedereen kan meedoen!