Bardiensten

Alle seniorleden draaien drie bardiensten per jaar. Bestuurs- en commissieleden, G-tennissers, niet-spelende leden en zij die de 75-jarige leeftijd hebben bereikt zijn vrijgesteld van bardiensten. Leden in de leeftijd van 70 tot 75 jaar draaien twee bardiensten per jaar. Het vervullen van meer bardiensten is altijd mogelijk. Om als barvrijwilliger aan de slag te kunnen gaan, dient de Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) gevolgd te zijn.     

De bardiensten zijn op maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 23.30 uur en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Dit zijn ook de openingstijden van het clubhuis. Afwijkende bardiensten kunnen incidenteel voorkomen bij een toernooi of andere activiteit. De Clubhuiskoppels openen het clubhuis en maken de bar klaar voor de avond (koffiemachine doorspoelen etc.). Heb je niet eerder bardienst gedraaid of weet je een aantal dingen niet meer, stel gerust al je vragen aan het begin van de bardienst.

Wanneer de banen gesloten zijn, bijvoorbeeld omdat er sneeuw ligt, komen bijbehorende bardiensten automatisch te vervallen. De bardienst moet dan opnieuw ingepland worden. Op deze manier draait elk lid zijn verplichte bardiensten per jaar. Alle andere afspraken over de bardiensten zijn in het Bardienstreglement vastgelegd.

Bardiensten inzien of ruilen?
Het inzien van bardiensten kan via de ClubApp of website. Wanneer je inlogt op onze website (klik rechtsboven op Mijn Club) en naar het kopje bardiensten gaat, vind je een agenda met alle bardiensten voor het resterende jaar. Ook in de ClubApp (via Club > Diensten) vind je een agenda met bardiensten voor het hele jaar. Klik op de betreffende datum om te zien wie bardienst heeft. Wanneer je vervolgens op deze persoon klikt, vind je zijn of haar contactgegevens. Dit is handig in het geval je een bardienst zou willen ruilen. 

Mocht je een bardienst geruild hebben, laat dit dan via [email protected] weten. Wij passen het aan in het systeem!