Bardiensten

Alle seniorleden draaien drie bardiensten per jaar. Bestuurs- en commissieleden, niet-spelende leden, G-tennissers en zij die de 75-jarige leeftijd hebben bereikt zijn vrijgesteld van bardiensten. Leden in de leeftijd van 70 tot 75 jaar draaien twee bardiensten per jaar. Het vervullen van meer bardiensten is altijd mogelijk. Om als barvrijwilliger aan de slag te kunnen gaan, dient de Instructie Verantwoord Alcohol (IVA) gevolgd te zijn.     

Elke avond vangen de Clubhuiskoppels de bardienst op. Het Clubhuiskoppel opent het clubhuis en maakt de bar klaar voor de avond (koffiemachine doorspoelen etc.). Heb je niet eerder bardienst gedraaid of weet je een aantal dingen niet meer, dan kun je aan het begin van de bardienst al je vragen aan het Clubhuiskoppel stellen. De bardiensten zijn op maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 23.30 uur en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Dit zijn ook de openingstijden van het clubhuis. Afwijkende bardiensten kunnen incidenteel voorkomen bij een toernooi of andere activiteit. Raadpleeg hiervoor de agenda.

Bardiensten inzien?
Log in op onze website (klik rechtsboven op Mijn Club) en ga naar het kopje bardiensten. Je vindt een agenda met alle bardiensten voor het resterende jaar. Dit is handig in het geval je een bardienst zou willen ruilen.

Wanneer de banen gesloten zijn, bijvoorbeeld omdat er sneeuw ligt, komen bijbehorende bardiensten automatisch te vervallen. De bardienst moet dan opnieuw ingepland worden. Op deze manier draait elk lid zijn verplichte bardiensten per jaar. Alle andere afspraken over de bardiensten zijn in het Bardienstreglement vastgelegd.

Bardienstreglement TVF.pdf