Verbouwing clubhuis kan beginnen!

26 januari 2022


Verbouwing clubhuis
Afgelopen week hebben we van de bank groen licht gekregen wat betreft de lening. We kunnen dus officieel met de verbouwing gaan starten! Vanwege de huidige coronasituatie en de nog te verwachten winterse omstandigheden willen we zo snel mogelijk beginnen, zodat ons clubhuis later in het jaar niet nogmaals een tijd gesloten moet zijn. Dit betekent dat ons clubhuis dicht blijft tot de werkzaamheden zijn afgerond. Ook bij verdere versoepeling van de coronamaatregelen blijven we dicht. We streven ernaar om op 1 april weer open te gaan!Feestelijke opening!Natuurlijk willen we dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onder het genot van een drankje en hapje willen we met jullie allemaal ons vernieuwde clubhuis officieel gaan openen! Zodra definitief uitzicht is op de afronding en de coronamaatregelen het toelaten, zullen we hierover via de mail een uitnodiging sturen. We hopen jullie dan allemaal te zien!

Baanverlichting en toilet
De hal tussen de kleedkamers is weer toegankelijk. Dit betekent dat je vanaf nu zelf de baanverlichting kunt in- en uitschakelen. Daarnaast is het weer mogelijk om gebruik te maken van het toilet. Omdat komende week de laatste werkzaamheden worden verricht, kan tijdelijk het nieuwe invalidetoilet in de hal gebruikt worden. Na deze week kunnen ook de toiletten in de kleedkamers gebruikt worden.

Bardiensten

Alle ingeplande bardiensten t/m vrijdag 1 april komen te vervallen. Mocht je je bardienst in deze periode hebben afgesproken, dien je deze opnieuw te plannen. We hopen op je begrip hiervoor. De deadline om je bardiensten in te plannen hebben we verlengd naar maandag 28 februari.

Herinnering digitale informatiebijeenkomstAanstaande donderdag 27 januari van 19.30 tot 21.00 uur vindt de digitale informatiebijeenkomst over de verbouwing plaats. Er zal onder andere worden ingegaan op de inrichting, materiaalkeuze en (verbouw)planning. Hierbij is genoeg ruimte voor het stellen van vragen en het geven van input. Via de mail heb je hiervoor een uitnodiging en toegangslink ontvangen.

Nieuwscategorieën