Open TVF Week | Kennis maken met tennis en onze vereniging

14 mei 2024


Kennis maken met tennis en onze gezellige vereniging!
Van maandag 10 juni t/m zaterdag 15 juni zetten we voor iedereen onze deuren én banen wagenwijd open om kennis te maken met tennis en onze leuke vereniging. Voor kinderen, studenten, volwassenen, ouderen en G-tennissers zijn verschillende kennismakingsactiviteiten. Bekijk hierboven het hele programma.
 
Open tennislessen | Maandag, woensdag en zaterdag
Voor jeugd, senioren en g-tennissers zijn er verschillende open tennislessen. Leer de basisslagen van het tennisspel. Al eerder getennist en het leuke spelletje weer oppakken? Ook dat kan! Kom ontdekken of tennis iets voor jou is.

Open toss | Dinsdag en donderdag
Dinsdag 11 juni is de wekelijkse tossavond open. Iedereen is welkom! Wil jouw vriend(in), buurman/vrouw, zus, broer, kennis of collega altijd al eens tennissen? Neem hem of haar dan mee naar de toss. Deze avond organiseren we ook speciaal iets voor studenten. De donderdagtoss (overdag) op 13 juni is ook open!

Introducé toernooi | Zaterdag // Geannuleerd!
Zaterdag 15 juni sluiten we de Open TVF week af met een introducé toernooi. Alle leden mogen een introducé meenemen. Je speelt tegen andere koppels korte wedstrijdjes. De wedstrijdjes worden op niveau ingedeeld. Meerdere introducés meenemen is natuurlijk ook mogelijk. Voorafgaand aan het introducétoernooi is een Open tennisles. Laat jouw introducé alvast de basisslagen van het tennis leren!

Aanmelden?
Klik op deze link.

Wat heb ik nodig?
Met een racket, sportschoenen en in sportieve kleding kun je zo de baan op. Heb je geen racket? Geen probleem! Wij hebben een leenracket voor je. Het enige dat je mee hoeft te nemen is een vrolijk humeur!

Over Tennisvereniging Frankrijk (TVF)
TVF is een club met een hart én een club voor iedereen! Met ruim 350 gezellige en sportieve leden, wekelijkse dinsdagavond-toss, veel interne toernooien, KNLTB competitie in het voor- en najaar, een gezellige interne wintercompetitie, leuke mix van jong en oud(er) en nog veel meer.

Nieuwscategorieën