Nog 3 dagen tot.....

29 mei 2023


Aanstaande vrijdag 2 juni is het zover: De bruisende TVF feestdag voor iedereen! 

Jeugd en G-tennis
Alle jeugdleden en G-tennissers zijn van harte welkom vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur start het grote tennisfeest met te gekke clinics, wedstrijdjes, leuke tennisspellen en een afsluitende disco op de baan. Daarna gaan we gezellig samen eten. 

Feest vieren doe je samen!
Daarom mag elk jeugdlid en G-tennisser twee vriendjes meenemen. Daarnaast zijn alle kinderen van seniorleden van harte uitgenodigd deel te nemen aan het tennisfeest voor jeugd en G-tennis. 

Senioren
Om 19.00 uur start het feestprogramma voor senioren met een fantastische tennisclinic door voormalig tennistoppers Jacco Eltingh en Paul Haarhuis. Aansluitend volgt een onvergetelijke tennisquiz. Natuurlijk ben je vanaf 16.00 uur al van harte welkom. Kom gezellig (uit je werk) borrelen en kijken bij het feest voor jeugd en G-tennis. 

Onder het eten worden verschillende demopartijtjes door Jacco Eltingh en Paul Haarhuis tégen onze leden gespeeld. 

Gezellig samen eten!
Tussen 17.00 en 19.00 uur zorgt TVF dat er voor iedereen wat te eten is. Vrienden en familie zijn van harte welkom om te komen kijken en mee te eten.

Kosten
De kosten voor deze feestdag zijn voor deelnemers (deelname aan het activiteitenprogramma én eten) € 10,00 p.p. Voor iedereen die komt kijken en gezellig mee eet, zijn de kosten € 5,00 p.p. Bij binnenkomst kan dit betaald worden. 

Aanmelden
Wil je deelnemen aan het tennisfeest voor jeugd, g-tennis of senioren (clinic), meld je dan zo snel mogelijk aan via [email protected]. Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Tot slot
Mocht je het leuk vinden met de voorbereidingen of op de dag zelf te helpen, laat dit dan weten via [email protected]. We zullen samen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Hopelijk zien we jullie allemaal op vrijdag 2 juni!Nieuwscategorieën