Nieuwe website en ClubApp!

04 oktober 2021


Onze nieuwe website is live! Hiermee hebben we een gebruiksvriendelijke alles-in-één oplossing voor de vereniging en kunnen we jou als lid meer mogelijkheden bieden. Blijf altijd op de hoogte van het laatste clubnieuws en regel jouw TVF zaken gemakkelijk via de website én vernieuwde ClubApp.

Persoonlijke omgeving
Net zoals de vorige website heb je op onze nieuwe website ook een persoonlijke omgeving. Naast je persoonsgegevens, vind je hier jouw bardiensten en een agenda met bardiensten van het gehele jaar. 

Inloggen?
Klik rechtsboven op Mijn Club. Je kunt met je KNLTB bondsnummer of clublidnummer inloggen*. Advies is om je bondsnummer te gebruiken. Dit nummer vind je op de KNLTB-pas en is vandaag als herinnering via de mail toegestuurd. 

*Deze inlog is hetzelfde als die van de ClubApp. Tijdens de coronaperiode hebben we bij het reserveren van banen al kennis kunnen maken met de App. Mocht je deze inlog nog weten, dan hoef je geen nieuw wachtwoord aan te maken.

NB: Wanneer je ingelogd bent op de website, worden fotoalbums ook zichtbaar in het menu! 

Gebruik de handige ClubApp!
In de App vind je alle benodigde clubinformatie op één plek. Daarnaast kun je bijvoorbeeld jouw persoonlijke tijdlijn vullen met agenda items die voor jóu relevant zijn. Inschrijving voor toernooien en/of het inplannen van bardiensten kan, zodra de inschrijving geopend is, ook heel gemakkelijk via de App (en website).

Klik hier voor een handleiding van de ClubApp. Je leest hoe je de App kunt gebruiken en welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Nieuwscategorieën