Ladies en Men's night!

16 oktober 2021


Zoals aangekondigd op de toernooipresentatie is het op 5 en 6 november tijd voor twee speciale avonden: de Ladies en Men’s night!

Op vrijdagavond 5 november is het de beurt aan de dames. Eenieder is vanaf 18.30 welkom op ons sportpark voor een heerlijke damesavond. De ladies night staat in het teken van tennis, verwennerij, borrels en bites! Het tennisspel is behouden voor de leden, maar uiteraard is het erg leuk om vriendinnen die (nog) geen lid zijn eens kennis te laten maken met onze vereniging. Schrijf je in via deze link!  

Op zaterdag 6 november mogen de heren schitteren. Vanaf 19.00 is het sportpark geopend voor een avondje ‘mannen onder elkaar’. Wie is de mannelijkste man van de club? Na deze avond weten we het. Ook deze avond hebben we tennis, biertjes en hapjes. Schrijf je in via deze link.  

Let op! Door wet- en regelgeving zijn wij ook deze avonden verplicht een coronatoegangsbewijs te vragen op het moment dat je in het clubhuis gaat zitten voor een hapje en/of drankje. Zorg dus dat je op tijd getest bent! Blijf je buiten zitten en ga je alleen het clubhuis in voor een bestelling of een toiletbezoek? Dan is het toegangsbewijs niet nodig.

Nieuwscategorieën