Feestelijke opening clubhuis

29 april 2022


Na maanden van verbouwen was het afgelopen zaterdag 23 april eindelijk zover, de feestelijke opening van ons geheel vernieuwde clubhuis. Terwijl de laatste wedstrijden van de KNLTB voorjaarscompetitie werden gespeeld, druppelen de eerste leden binnen. Wethouder Sport van de gemeente Harderwijk, Marcel Companjen, is ook uitgenodigd om de openingshandeling te verrichten. Voor het zover is krijgt hij een rondleiding in het clubhuis. Het is inmiddels gezellig druk geworden op de club. 

Rond 18.00 uur volgt een officieel moment. Voorzitter Jerrel de Paauw bedankt in zijn welkomstwoord alle bedrijven en leveranciers, maar ook de vrijwilligers die bij de totstandkoming betrokken zijn geweest. Diverse vrijwilligers worden in het zonnetje gezet en ontvangen een attentie, ondersteund met applaus.

Marcel Companjen is onder de indruk van wat in het clubhuis gerealiseerd is. Reeds is hij bij TVF op bezoek geweest, toen de banen en hekwerken zijn vervangen. Toen dacht hij, wat gaat deze kale vlakte worden. Nu, na de verbouwing, is hij opnieuw aanwezig. TVF mag trots zijn op het resultaat en kan zich scharen in het rijtje van VVOG, Unitas en Athlos. Deze verenigingen hebben namelijk ook ingrijpende veranderingen op hun park ondergaan. Wat een compliment van iemand die zeer goed op de hoogte is van de sportsituatie in Harderwijk. Marcel Companjen mag als eerste de schuifdeur van ons clubhuis openen en naar binnengaan. Er volgt applaus en vervolgens wordt een toast uitgebracht. Het vervolg is een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje die door het bestuur wordt rondgebracht. Kaashandel Peters veel dank voor de heerlijke kaas.

Nieuwsgierig naar meer foto’s van de verbouwing en feestelijke opening? Log dan in op onze website en klik op het kopje ‘Fotoalbums' in het menu.  

Tot slot, binnenkort worden in de kantine nog een zitbank, tafel en bollampen geplaatst. Dat zijn de allerlaatste verrichtingen en dan is alles helemaal afgerond!

Nieuwscategorieën