De toss gaat weer van start!

03 april 2022


Het clubhuis is open, dus ook de toss gaat weer van start!

Dinsdagavond is tossavond bij TVF! Tussen 19.30 en 22.30 uur kunnen álle leden met elkaar een balletje slaan. Het karakter van de avond is een leuk potje recreatief tennis. Of je nu beginner bent of al jarenlang tennist, iedereen is welkom op de toss! Voor nieuwe leden de ideale manier om leden, onze vereniging en het tennisspel (beter) te leren kennen.

Wat is een toss?
Bij de toss speel je in steeds verschillende samenstellingen wedstrijdjes tegen elkaar. Je levert vooraf je KNLTB-pas in bij iemand van de Activiteitencommissie. Elk half uur worden de KNLTB-pasjes 'gehusseld', zodat je steeds met een andere partner speelt. Je kunt gerust later op de avond instromen, want elk half uur wordt er gewisseld.

De toss eindigt wanneer er geen liefhebbers voor een wedstrijd meer zijn. Over het algemeen wordt gespeeld tot 22.00 uur. Soms kan het voorkomen dat je een wedstrijd moet uitzitten omdat alle banen bezet zijn. In dat geval kun je even ontspannen en onder het genot van een lekker drankje de wedstrijden van anderen bekijken en gezellig kletsen met elkaar.

Zien we jou ook op dinsdagavond?

Nieuwscategorieën