Terug naar overzicht

Clubkampioenschappen

Tennisvereniging Frankrijk (Baan 1, Baan 2, Baan 3, Baan 4, Baan 5)
5-9-2023 19:00 - 10-9-2023 17:00

Tijdens het geslaagde Thuiskomerstoernooi is het al benoemd: de inschrijving voor de Clubkampioenschappen is geopend!

De Clubkampioenschappen zullen plaatsvinden van dinsdag 5 t/m zondag 10 september. We hebben er dit jaar voor gekozen om de onderdelen in verschillende niveaus in te delen. De onderdelen zijn:

HE 4/5  6/7  8/9
DE 4/5  6/7  8/9
HD 4/5  6/7  8/9
DD 4/5  6/7  8/9
GD 4/5  6/7  8/9

Hierbij is de 4/5 de sterkste, de 6/7 de gemiddelde en de 8/9 de instapcategorie. We willen jullie vragen voor jezelf te bepalen in welke categorie je valt. Niet iedereen bij TVF speelt competitie of open toernooien en heeft daarom een KNLTB-rating die niet helemaal past bij het niveau van hem of haar. Wij denken dat jullie goed voor jezelf kunnen bepalen in welke categorie je valt. We verwachten dan ook de meeste inschrijvingen in de 6/7 categorie.

Wel houden we als organisatie ons recht voor om, uiteraard in overleg, een overplaatsing naar een andere categorie voor te stellen.

Het doel is uiteindelijk dat iedereen, van zeer ervaren tot net begonnen, een leuk toernooi kan spelen op zijn of haar niveau!

Je kunt je voor maximaal twee onderdelen inschrijven.
Deelname voor het eerste onderdeel kost 10 euro, voor het tweede onderdeel komt daar 5 euro bij.

Ook vragen we jullie om op de zaterdag zo min mogelijk verhinderingen door te geven. Verhinderingen voor de zondag kunnen, in verband met de finales, niet worden opgegeven.

Op de vrijdagavond organiseren we een feestelijke cocktailavond en de finaledag op zondag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue. Meer informatie hierover volgt later.

Schrijf je allemaal snel in via toernooi.nl! De inschrijving sluit op zondag 27 augustus.

  Terug naar overzicht