NIEUW! - De TVF kledinglijn

09 september 2022


Heel graag willen we hierbij met trots onze nieuwe TVF kledinglijn presenteren! Een heus TVF t-shirt, polo, rokje, broekje, hoodie, vest of jas? Het kan nu allemaal! In samenwerking met Teamshop is er voor ieder wat wils. 

Heb je nieuwe tenniskleding nodig? Op zoek een hoodie die je zowel tijdens het tennissen als daarbuiten kunt dragen? Een lekker donsjack voor de herfst- of wintermaanden nodig? Of samen met je teamgenoten/dubbelpartner(s) schitteren in unieke TVF kleding op de baan? Bekijk dan onze collectie eens! De kleding is van goede kwaliteit en meerdere jaren leverbaar. 

Webshop
Bij een kledinglijn hoort natuurlijk een webshop. Zo kun je de kleding heel eenvoudig én in je eigen tijd bestellen. Levering aan huis en gratis verzending vanaf 49 euro! 

>> Klik hier om naar de webshop te gaan <<
Neem eens een kijkje, wie weet zit er ook wat voor jou tussen!

Kleding eerst passen op de club!
Let op: Bedrukte kleding (dus alle kleding uitgezonderd broeken en rokjes) kan niet geretourneerd worden. Om te zorgen dat je met zekerheid de juiste maat bestelt, zal alle kleding van maandag 12 september t/m vrijdag 30 september in verschillende maten in onze kleedkamers liggen. Kom dus vooral eerst passen, voordat je via de webshop gaat bestellen.

Wij hopen jong en oud(er) binnenkort in onze mooie clubkleding op de baan te zien! Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected].

Alvast veel shop- en draagplezier ­čśâ

Nieuwscategorieën