Inschrijven KNLTB competitie 2022

28 december 2021


Je kunt je weer inschrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2022. Veel tennissers beschouwen de voorjaarscompetitie als hoogtepunt van het tennisseizoen. Met een hoop gezelligheid op de club! Jij doet toch ook (weer) mee?

Wat houdt de KNLTB voorjaarscompetitie in?
Tijdens de competitie speel je samen met jouw team wedstrijden tegen andere teams. Een poule bestaat vaak uit acht teams en wordt ingedeeld op niveau, leeftijd en regio. Je speelt een aantal keer thuis bij TVF en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na alle speeldagen de meeste wedstrijden gewonnen heeft is kampioen!

Je kunt je team helemaal zelf samenstellen! Keuze bestaat uit een dames, heren of gemengd team van minimaal 5 personen (4 spelers moeten op een wedstrijddag kunnen spelen).

De competitie start in april en eindigt begin juni. De exacte speeldata vind je hier. Het inschrijfgeld bedraagt € 45,- per team.

Iedereen kan competitie spelen!
Naast de keuze voor een dames, heren of gemengd team, kun je ook het soort competitie kiezen. Wil je alleen dubbelen? Dat kan! Ook enkelspel erbij? Dat kan ook! Een 35+ of 50+ competitie? Ook die mogelijkheid is er! Kies dé competitie die bij jou past! 

Nieuwsgierig naar de verschillende soorten competitie? Klik hier!

Speciaal voor beginnende tennissers is er op zondag een 8/9-competitie. Je leert op een laagdrempelige manier wedstrijden spelen! Komt de zondag niet helemaal uit, dan kun je je natuurlijk ook voor de zaterdag opgeven; poules worden altijd zoveel mogelijk ingedeeld op niveau.

NIEUW!! De 50+ competitie
Naast de zaterdag en zondag willen we bij TVF ook op vrijdag (overdag!) competitie gaan spelen. Speciaal voor onze 50-plussers is er een nieuw soort competitie: de 50+ competitie! Wat ook weer in een dames, heren of gemengd team gespeeld kan worden. Ontdek samen hoe leuk en gezellig competitie spelen is! Voorafgaand zal een informatiebijeenkomst georganiseerd worden om alles over competitie spelen te vertellen.

Hoe kun je je aanmelden?
Stuur een mail naar [email protected] en vermeld hierbij de teamleden (minimaal 5), de voorkeursdag (vrijdag, zaterdag of zondag) en het soort competitie (bijv. HD35+).

Heb je nog geen team maar wil je wel graag meedoen, geef je dan individueel op. Wij proberen je te matchen met een team of een nieuw team te vormen!

Wacht niet te lang met aanmelden; de deadline voor inschrijving is maandag 10 januari.

Nieuwscategorieën