Doe jij mee met KNLTB open toernooien?

08 juli 2022


Open toernooien
Naast het spelen van KNLTB Competitie is het ook mogelijk mee te doen met (open) toernooien. Tijdens een toernooi speel je wedstrijden tegen tennissers van andere verenigingen (single, dubbel en/of mix). Je schrijft je voor je eigen speelsterkte in. Het leuke is dus dat je veelal tegenstanders van je eigen niveau treft. Een toernooi duurt vaak een week. Het is ook mogelijk eventuele verhindering(en) door te geven.

Drie redenen waarom je zeker aan een open toernooi moet meedoen:

1. Gezelligheid - Het is vooral heel gezellig. Naast het spelen van wedstrijden, draait het om de gezelligheid met elkaar. Na elke wedstrijd drink je een drankje met je tegenstander(s). Je leert zo nieuwe mensen kennen en komt op andere plekken.
2. Wedstrijdelement - In trainingen of tijdens vrijspelen speel je vaak tegen dezelfde personen. Bij een toernooi speel je wedstrijden tegen nieuwe tegenstanders. Je kunt je op deze manier meten aan het niveau van anderen en jezelf blijven uitdagen.
3. Past in elke agenda - Veel tennisverenigingen organiseren in de zomer een open toernooi. Als je wilt, kun je zelfs elke week een toernooi spelen. Er is dus zoveel keus dat er altijd wel iets in jouw agenda past. Klik hier om een toernooi te zoeken.

Het is vaak ook heel dichtbij huis. Zoek maar eens op TV Strokel (Harderwijk), LTV Irminloo (Ermelo), De Rumels (Hierden) of het Laakhuisje (Putten). Kom elkaar ook gezellig aanmoedigen!

Inschrijving
Inschrijven voor toernooien gaat via MijnKNLTB.nl. Is het de eerste keer dat je je gaat inschrijven? Klik dan hier voor meer uitleg. Op MijnKNLTB.nl komen ook al je wedstrijden te staan en vind je je actuele speelsterkte.

Meer informatie over het spelen van open toernooien vind je hier.

Nieuwscategorieën