FINALE DAG – Zondag 16 september

image1

De laatste dag alweer van deze clubkampioenschappen.

Allereerst willen we als activiteitencommissie alle spelers, toeschouwers, vrienden van de AC en de bardiensten bedanken! Jullie hebben er voor gezorgd dat dit weer een geslaagde editie is geweest!

We hebben een hoop sportieve, fanatieke wedstrijden gezien. Het weer heeft meegezeten en elke dag zat de sfeer er goed in.

Maar er is niet alleen getennist. Vandaag zijn de nieuwe toiletten officieel geopend. Andre Marrebach en Myriam Nijwening hebben “de linten” doorgeknipt. Iedereen die betrokken is geweest bij verbouwing van de toiletten; ontzettend bedankt!

Er moest nog 1 halve finale gespeeld worden, namelijk tussen Jetty Jansen & May Kroezen tegen Jamilla Woltman en Michiel Bakkenes. Jetty en May wonnen deze partij met 6-2 6-1 en zij spelen vandaag dus ook de finale!

Om 13.15 uur gingen de andere partijen de baan op. Stuk voor stuk spannende sportieve potten.

De finale HE verliezersronde ging tussen Dennis van Scherpenzeel en Erik Maat. Dennis heeft deze wedstrijd gewonnen met 6-3 6-1, gefeliciteerd!

Een andere finale van de verliezersronde, was een HD. Bertrand Hoeve & Michiel Bakkenes tegen Johan van Zijst en Daniël Brinkman. Wat een finale was dit. De gehele wedstrijd bleven beide koppels bij elkaar, er moesten 3 sets gespeeld worden om te beslissen wie de winnaar werd van deze pot. In de 3e set gingen ze gelijk op, maar met 6-5 in voordeel van Bertrand en Michiel en mocht Bertrand serveren voor de wedstrijd, maar weer moest een tie-break de beslissing brengen. En ook in deze tie-break werd er geen punt cadeau gegeven. Ondanks een blessure aan zijn schouder, bleef Johan samen met Daniel knokken voor ieder punt. Toch waren het Bertrand & Michiel die na 2,5 uur spelen de tie-break wonnen met 7-4 en dus de wedstrijd, maar met zo’n uitslag zijn eigenlijk beide koppels winnaar.

De finale van de GD was een herhaling van vorig jaar:

Ilse Berends & Jerrel de Paauw tegen Henriet van Malestein & Jan Jansen.

De eerste set werd gewonnen door Ilse & Jerrel. In de 2e set werd het nog spannend, maar waren het toch Ilse & Jerrel die de set wisten te winnen met 7-5. Voor het 4e jaar op rij, zijn ze clubkampioen GD. Gefeliciteerd!

De finale HD ging tussen Jeroen Pfaff & Max van Straaten tegen Bas Beelen & Aart Jansen

Deze heren waren ook erg aan elkaar gewaagd. In de eerste set ging het dan ook gelijk op. Deze werd gewonnen door Bas & Aart. In de 2e set vochten Jeroen & Max zich terug en wonnen de set. In de 3e set kwamen Jeroen & Max al snel op 3-0 voorsprong, maar Bas & Aart vochten zich terug. Uiteindelijk wonnen Jeroen en Max de set toch met 7-5 zijn ze hiermee wederom clubkampioen!

De finale van de verliezersronde DD ging tussen Mirjam den Herder & Corinne Timmer en Hélène Laurijsen & Irma Dekker

De eerste set werd snel gewonnen door Hélène en Irma. In de 2e set bleven Mirjam en Corinne vechten en ging het gelijk op, maar het waren Hélène en Irma die in 2 sets deze wedstrijd wonnen.

Finale GD verliezersrond: Jetty Jansen & May Kroezen tegen Corinne Timmer & Dirk v/d Poppe

Een leuke wedstrijd met mooie rally’s. Ondanks dat ze vanmorgen al eerder een partij hebben gespeeld, wonnen Jetty & May deze wedstrijd.

De finale van de DD ging tussen Ilse Berends & Marianne Mekenkamp tegen Bianca Dekker & Marianne Verweij

De finale is gewonnen door Ilse & Marianne in 2 sets.

De finale HE ging tussen Jerrel de Paauw en Emiel Maat

Emiel won de eerste set. In de 2e set bleef Jerrel bij tot 4-3, maar het was toch Emiel die de laatste 2 games pakte en clubkampioen Heren enkel is geworden!

Iedereen van harte gefeliciteerd! Alle finalisten mogen volgende zaterdag mee op de TVF ChampionShip! Veel plezier!image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10