Dag 6, Donderdag 13 september

image4

19.00 uur

We zijn weer begonnen, 1e ronde maar 2 partijen, 2x mix in in de hoofdronde en 1 in verliezers ronde. te weten Wisse/Ingrid tegen Joost/Lianne en Willem/Hennie tegen Etienne/ Maureen, terwijl het terras nog slecht is gevuld (4 personen) met een temperatuur van 17 graden. Winst voor Wisse/Ingrid in twee sets met 6-2 en 7-5 Ondertussen is het bijna 21.00 uur en de tweede partij  staat nog op de baan met een triller

Ondertussen zijn een aantal partijen van 20.15 ook begonnen HE Alfons tegen Dennis, DD Henriet/ Myriam tegen Merel/Rosanne. Dennis pakt de winst tegen Alfons en Henriet/Myriam winnen tegen Merel/Rosanna. Alex en Gert winnen van Dick/Menno. Jamilla/Michiel winnen tegen Malou en Martin in een spannnende pot daarmee komen ze in de halve finale van de verliezersronde!

Om 21.30 gaan de volgende spelers de baan op met een graadje of 11 dus wel beetje fris maar toch zijn er bikkels met blote benen!

Uitslagen zijn; Marianne/Ilse winnen tegen Mirjam/Corinne en Jetty/May winnen tegen Jan/Miep. Jeroen/Janine winnen tegen Merel/Winfried. Een super spannende pot is die van Ron/Bart tegen Bertrand/Michiel die Bertrand/Michiel winnen! Verder spelen Jerrel/Marcel een bloedstollende wedstrijd tegen Jan/Wisse die Jan/Wisse op het nippertje winnen.

Super gezellige avond met Janny van Beekhuizen die alle hapjes heeft verzorgd dank daarvoor!

 

 

image1 image2 image3 image1 image2 image3 image4