Nieuwe website voor TVF

nieuwe-website

Het heeft eventjes geduurt maar het is zover! Een nieuwe website voor TVF ofwel TVF 2.0.

Voor vele zal het even wennen zijn maar de nieuwe website heeft dezelfde functionaliteiten en meer als voorheen. Waarom? Anno 2014 kan TVF niet meer achterblijven op social media, smartphones en tablets dus daarom een geheel vernieuwde site. Maar wees niet ongerust in het artikel “TVF 2.0″ is een uitleg opgenomen waar je alles kan vinden en hoe het werkt. Verder is de site compatibel met de PC, tablet en smartphone waardoor je altijd en overal de site kan checken op een leesbare manier.

De website die mede mogelijk gemaakt is door Daniel Brinkman en Niels den Herder (thanks guys!) maakt het mogelijk om vrienden te worden via Facebook, artikelen te liken, te delen en hier op te reageren een stuk interactiever dus. Door de artikel structuur is het eenvoudiger geworden voor de website beheerders om nieuwe artikelen te aan de site toe te voeren (daar hebben we ook jullie hulp bij nodig TVF’ers). Kortom het wordt vanaf nu mogelijk om 24/7 op de hoogte te blijven van hetgeen zich op TVF afspeelt.

Wil je ook dat jou artikelen worden gepost op de website van TVF. Stuur je artikelen dan naar: redactie@tvf .nl

Voor de Activiteiten commissie zal de clubkampioenschappen de eerste vuurdoop worden met TVF 2.0. Dagelijks zullen we de hoogtepunten van de dag, wedstrijd(en) van de dag en andere informatie met jullie gaan delen. De inschrijving is trouwens geopend op www. toernooi.nl  dus schrijf je snel in!

Veel plezier,

Namens het bestuur Robert (P)