Weer als vanouds

Zaterdagavond 24 nov. 2018 had TVF weer als vanouds een gezelligheidstoernooi georganiseerd met sinds jaar en dag onze spelers Andre Petersen van Defan stoffering en Marcus Justus van Justus slijptechtniek als sponsoren.

Deze keer had de AC een mosselbokbiertoernooi georganiseerd.
Bij binnenkomst was het al fantastisch, Helmi had bedacht het hele clubhuis te versieren met eigen gemaakte slingers v verse herfstbladeren en Mirjam verwende ons met zalige zelfgemaakte taarten.
De goede indeling van de wedstrijden voor zo’n 50 man was gepland door Janine en hield in dat iedereen 3x een ½ uur kon tennissen.
Vooraf werd verteld dat je kon winnen als je de meeste service- punten had behaald. Het was buiten koud maar niemand liet zich daardoor ontmoedigen en ging rustig de baan op.

De winnaars deze avond waren heel toevallig het echtpaar Marianne en Egbert Mekenkamp. Hun prijs bestond uit 2 tennislessen van Niels. Laat ze daar nou beide al jaren les van hebben op de vroege zondagochtend!!!!!
Tip: Volgende keer misschien de prijs weggeven aan de degenen met de minste servicegames????

Buiten werden de mosselen gefrituurd en smaakten heerlijk.
Binnen stonden andere heerlijke hapjes klaar en was het gezellig met de muziek onder leiding van DJ Jacco die menig speler de dansvloer op wist te krijgen.
Jan Janssen, die de bardienst draaide met Regina. Jan werd nog in het zonnetje gezet en bedankt voor weer 2 jaar meedraaien in de Activiteiten commissie.

Lieve AC, sponsoren en alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om dit toernooi zo succesvol te maken bedankt voor deze heerlijke gezellige tennisavond, groetjes Ingrid

De Foto’s: (Zichtbaar na inloggen)