Thuiskomerstoernooi 2018: We zijn weer Thuis!!!!

1a732c86-17cc-4f86-ab49-b56361e7d00e

v

Zo voelde het denk ik voor velen.  Want daar was weer de ouderwets gezellige  tennisclub!  Ook nieuwe (en jongere) leden leken zich hierbij helemaal thuis te voelen. Hallo hart, zo is het bedoeld!

 

Met een geweldige opkomst (60 deelnemers!) waren het weer oude tijden die herleefden bij TVF! Misschien staat de V wel voor vis want was het niet jaren geleden dat er zoveel leden meededen aan een toernooi…? Het was vanaf het eerste moment gezellig op de baan en op het terras. Er werden o.a. vakantie verhalen over en weer gedeeld en speelafspraken gemaakt voor de Clubkampioenschappen die binnenkort van start gaan. Ver voor de eerste wedstrijden waren Jeroen, Janine en Jan al bezig met de voorbereidingen voor het toernooi, zoals het klaarmaken van de hapjes en het aankleden van het terras. Ook werden de voorbereidingen getroffen om vis te gaan bakken en roken. Vanaf de start van de eerste wedstrijden werden door Berend en Jan zalm gerookt en tongetjes gebakken, die als een rode draad de hele avond door werden geserveerd aan de deelnemers en het publiek. Nadat de 2 zalmen en de 200 tongetjes waren geconsumeerd, was het nog lang gezellig op het terras!

 

Het was dan ook weer heerlijk thuiskomen door de vis van Jan de Boer. Zonder twijfel een enorme publiekstrekker! Ook willen we onze dank uitspreken aan de bardienst Bianca en Marianne die bereid waren om tot laat in de avond te blijven!

 

Kortom, het was heerlijk thuiskomen!!!